Penghantaran & Pemulangan

PENGHANTARAN:

Penghantaran akan mengambil masa antara 1-4 hari bekerja. Penghantaran hanya akan dilakukan pada hari Isnin-Jumaat sahaja.

– Penghantaran menggunakan POS LAJU.
– Setiap bayaran tempahan yang dibuat sebelum 12:00 tengahari, penghantaran akan dilakukan pada hari yang sama.
– Setiap bayaran tempahan selepas 12:00 tengahari, penghantaran akan dilakukan pada keesokan harinya.

Packaging-madu-plastic-bottle

Note: Produk yang dihantar kepada pelanggan adalah menggunakan botol/ packaging plastik bagi mengelakkan sebarang masalah ketika proses penghantaran.

PEMULANGAN:

Soalan Lazim: Bagaimana membuat pemulangan barang?

1. Email kepada kami di sales@rayhanahmadu.com setelah anda mendapat barang yang dipesan (dalam tempoh 24 jam), dan sertakan no tempahan anda, nama dan alamat, dan senarai barang yang ingin anda pulangkan

2. Pihak kami akan menghubungi anda untuk membuat pengesahan pemulangan barangan.

3. Sediakan semua barang yang ingin anda pulangkan bersama-sama dengan bungkusan/ resit asli yang diberikan oleh syarikat Rayyan Salsabila Ent. kepada anda.

4. Setelah semuanya sedia, poskan kembali kepada kami di alamat dibawah. Sila berikan juga kepada kami “tracking number” yang anda terima dari pihak pos.

Rayyan Salsabila Enterprise,
No. 10 Jalan Putra 3,
Taman Putra Kajang,
43000 Kajang,
Selangor.
Tel: +6 013 6367 979

5. Setelah barang anda tiba, kami akan membuat pemeriksaan sebelum menghantar semula barang yang baru kepada anda. Sekiranya anda ingin pulangan dalam bentuk wang, proses pembayaran semula akan mengambil masa antara 7-14 hari bekerja. Tetapi, pulangan wang berbentuk tunai tidak akan dibuat. Kami akan memasukan wang ke dalam akaun pilihan anda. Sila berikan kami butir-butir terperinci akaun bank anda di email sales@rayhanahmadu.com.

*Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan berkenaan prosedur Penghantaran dan Pemulangan ini, sila email kepada kami di sales@rayhanahmadu.com