Cara Menggunakan ipay88

Lihat video ini untuk membuat tempahan: <How to Order?>

1) Sila “log in” ke akaun anda untuk pelanggan lama atau bina akaun baru kepada pelanggan baru dengan cara klik pada butang “sign up” di atas sebelah kanan anda.

2) Selepas anda klik pada “proceed to checkout” dan isikan semua butir-butir yang diperlukan, anda akan sampai di step 4 (Payment Information) dimana anda perlu pilih cara pembayaran anda. Kemudian klik “continue” ke step 5 (Order Review).

i) Jika anda mempunyai “Online Banking” seperti Maybank2u, CIMBclicks, RHB Online, Bank Islam, Alliance Bank, Credit Card atau mana-mana online banking di Malaysia, anda boleh pilih cara pembayaran menggunakan ipay88 atau.

Kami Menerima:
payment

ii) Pilih cara pembayaran “Cash Deposit/ ATM Transfer/ Bank Transfer” kepada pelanggan yang tidak mempunyai online banking.

3) Klik “place order”.

* Untuk pelanggan yang menggunakan Online Banking, sila baca sehinggah ke step 4.

* Untuk pelanggan yang memilih Offline Bank Transfer Payment, tempahan anda sudah lengkap disini. Anda akan diberi email berkenaan tempahan anda. Kemudian, anda boleh membuat pembayaran berdasarkan jumlah yang perlu anda bayar di mana-mana bank terdekat. (Selepas itu, sila lihat soalan lazim)

4) Anda akan dibawa ke page (ipay88 Payment Gateway) sila pilih kaedah pembayaran anda. Setelah anda berpuas hati dengan pilihan anda, klik pada butang “Proceed”.

*Setiap bank mempunyia laman web mereka tersendiri.

Ipay-Payment-Gateway

5) Jika pembayaran anda berjaya, anda akan dibawa ke akaun anda di website kami www.rayhanahmadu.com. Tahniah, tempahan anda telah berjaya.